5η ανοιχτή συνέλευση για τα μέσα μαζικής μεταφοράς | 27 Φεβρουαρίου 2011

Το μεσημέρι της Κυριακής 27 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η πέμπτη ανοιχτή συνέλευση κατοίκων των γειτονιών μας για τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Παρά το τσουχτερό κρύο η συζήτηση διήρκεσε αρκετή ώρα και εξάντλησε διάφορα θέματα που τέθηκαν, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο.

Δρομολογήθηκε η διοργάνωση εκδήλωσης στις περιοχές μας (με τη συμμετοχή και εργαζομένων στα μέσα μεταφοράς) με τον ορισμό ομάδας εργασίας η οποία και θα την προετοιμάσει.

Η συνέλευση θα συμμετάσχει την Τρίτη 1 Μαρτίου το απόγευμα, στις 7, στη συγκέντρωση των “επιτροπών αγώνα – δεν πληρώνω” στην πλατεία Συντάγματος, με δικό της πανό και κείμενά, ως μία διακριτή οντότητα (καθώς δεν λειτουργεί βάσει κάποιων επιτροπών, αλλά ανοιχτών συνελεύσεων). Σημείο συνάντησής μας είναι ο ηλεκτρικός σταθμός των Πετραλώνων, στις 6 το απόγευμα.

Επίσης, στα πλαίσια της ημέρας συντονισμού με άλλες τοπικές συνελεύσεις, συλλογικότητες, αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και καταλήψεις, το Σάββατο 5 Μαρτίου, η συνέλευση καλεί στις 11.30 το πρωί για παρέμβαση στον ηλεκτρικό σταθμό των Πετραλώνων.

Επόμενη ανοιχτή συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου, στη 1 το μεσημέρι, στην πλατεία Μερκούρη (στα Άνω Πετράλωνα).