ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

Τα ξημερώματα της 9ης Ιουνίου φασίστες παρακρατικοί έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο του στεκιού Αντίπνοια. Προκλήθηκαν  ασήμαντες υλικές ζημιές και η μικρής έκτασης φωτιά σβήστηκε άμεσα από γείτονες.  Το στέκι Αντίπνοια δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται επίθεση από φασίστες. Το 2008 είχε δεχτεί επίθεση από 15-20 παρακρατικούς της χρυσής αυγής, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό δύο συντρόφων από μαχαίρι.

Η θέση που έχει πάρει μέσα στους ευρύτερους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες  και η συνέχιση του αντιφασιστικού αγώνα, ως κομμάτι του συνολικού αγώνα ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο είναι που μας κατέστησε για άλλη μια φορά στόχο των νεοναζιστών.

Επιπλέον αυτή τη χρονική περίοδο, αυτή η κίνηση έχει ένα ειδικό βάρος. Γιατί συνδέεται άμεσα με την κατάθεση του πολιτικού λόγου μας, τις δράσεις μας και την παρέμβασή μας στο κοινωνικό πεδίο, από κοινού και με άλλα κομμάτια του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, με αφορμή τα δικαστήρια το Σεπτέμβρη του ‘14, που εκδικαζόταν η επίθεση στο στέκι το 2008, και στον Κορυδαλλό που εκδικάζεται η υπόθεση χρυσή αυγή- εγκληματική οργάνωση.  Γιατί δεν αφήσαμε σπιθαμή γης να κινούνται ανενόχλητοι οι φασίστες. Γιατί δεν αφήσαμε κανέναν καθεστωτικό «αντι»φασίστα ή επίδοξο σωτήρα, να καπηλευτεί τον αγώνα μας ή να μας χειραγωγήσει.

Το στέκι Αντίπνοια είναι ένα από τα πολλά σημεία αναφοράς και συνεύρεσης μέσα στον κοινωνικό-ταξικό αγώνα και αυτό θα συνεχίσει να είναι. Αυτή η επίθεση δεν μας τρομάζει, μας πεισμώνει. Ενημερώνουμε και προειδοποιούμε πως θα εντείνουμε ακόμα περισσότερο τον αγώνα μας ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο, ενάντια σε παρακρατικούς φασίστες . Θα συνεχίσουμε να είμαστε στους δρόμους, σε κάθε χώρο και σε κάθε πεδίο που ανοίγονται μικρά ή μεγάλα μέτωπα αγώνα, με συνέπεια και συνέχεια δίπλα και μαζί με τους εκμεταλλευόμενους και καταπιεσμένους.

υ.γ.  Συγχαρητήρια στα παρακρατικά σκουπίδια που, αυτή τη φορά, κατάφεραν να βάλουν τα γκαζάκια τους στη σωστή γωνία.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΣΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ- ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΙ –  ΑΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΟΙ- ΑΝΤΙΘΕΣΜΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ- ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

  ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΙΣΟΤΗΤΑΣ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

 

 

αναρχικό- αντιεξουσιαστικό στέκι Αντίπνοια

Το στέκι θα είναι ανοιχτό τη Τετάρτη 10/6 από τις 19.00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *