ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ. Σ.ΛΟΥΚΜΑΝ

Τη Δευτέρα 16 Απριλίου, ημέρα έναρξης του Εφετείου των νεοναζί δολοφόνων, Διονύση Λιακόπουλου και Χρήστου Στεργίοπουλου, του μετανάστη-εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών έπειτα από κάλεσμα του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού στεκιού Αντίπνοια, της Πρωτοβουλίας Αναρχικών Κομμουνιστών Πετραλώνων, της Κατάληψης Λέλας Καραγιάννη 37, της ομάδας Αδράστεια και συντρόφων.

https://athens.indymedia.org/post/1585889/
https://athens.indymedia.org/post/1586401/

Στη συγκέντρωση που κράτησε δύο ώρες, τοποθετήθηκε πανό που έλεγε “Σ. Λουκμάν για πάντα ζωντανός, στον δρόμο του αγώνα τσακίζεται ο φασισμός “. Παράλληλα σύντροφοι/ισσες βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα που ήταν προγραμματισμένη να γίνει η δίκη.

Στο πλαίσιο της προπαγάνδισης της πολιτικής μας παρουσίας στο Εφετείο την ημέρα της εκδίκασης της υπόθεσης της δολοφονίας του Σαχζάτ Λουκμάν, πραγματοποιήθηκε και μικροφωνική-συγκέντρωση στα Πρόπυλαια, την Πέμπτη 12 Απριλίου, κατά τη διάρκεια της οποίας τοποθετήθηκαν πανό, γράφτηκαν συνθήματα , πετάχτηκαν τρικάκια καθώς και διαβάστηκαν και μοιράστηκαν κείμενα με στόχο να αναδείξουν τόσο σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο τη δολοφονία του Σ.Λουκμάν, όσο και την αναγκαιότητα της επαγρύπνησης του κόσμου του αγώνα ενάντια στις κρατικές και παρακρατικές επιθέσεις.

Η δίκη έπειτα από διακοπή, θα συνεχιστεί στις 14 Ιουνίου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών.

 

ΚΑΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

αναρχικό/αντιεξουσιαστικό στέκι Αντίπνοια, Πρωτοβουλία Αναρχικών Κομμουνιστών Πετραλώνων, Κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37, ομάδα Αδράστεια, Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση, σύντροφοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *